mareck nie mam konta ale z serwisu korzystac lubie wez sie lepiej zaopiekuj jej kontem , a gdzie kotki, a gdzie pajeczarki a gdzie mulan i przede wszystkim gdzie ogniem i mieczem
Ocenionych mam niewiele filmów, ze względu na to, że do niedawna film jakoś treść przekazu nieszczególnie do mnie docierał. Jednak za sprawą jednego z moich znajomych otworzyłem się i z fascynacją zapoznaję się z polskim przedwojennym kinem. Niemniej jednak zdarza mi się obejrzeć współczesne filmy. Teraz jednak praktycznie każdy temat został już wyczerpany i reżyserzy ścigają się w ilości efektów specjalnych. Kiedyś wszystko było nowatorskie i wszystko jest takie proste, bez zbędnych dodatków - aż miło popatrzeć
W 1 linku jest jeszcze o
Superprodukcji (plakat Perły)
Kiler 2 (próba Edyty i Carrerasa) to też spróbuję dodać
Ja wam pokażę (okładka Gali - Edyta z Allanem)
-- Dodano: 29 sty 2012, o 18:22 --
Niekonwencjonalny, wyskakuje błąd kiedy chcę Cię dodac do znajomych
Strona nie jest dostępna od kilku dni. Zamiast tego pojawiał się komunikat o tym, że serwis został wyłączony z przyczyn technicznych. Jednak na Twitterze szef firmy OVH, hostującej zasoby witryny, poinformował, iż decyzja o zamknięciu serwisu nastąpiła po otrzymaniu orzeczenia sądu zakazującego udostępniania plików medialnych.
Kinomaniak.tv to strona oferująca spiracone filmy i seriale. Co jednak ciekawe użytkownicy mieli do nich dostęp dopiero po uprzednim dokonaniu opłaty poprzez wysłanie SMS-a.
Od lat nie potrafią rozwiązać problemu piractwa... A sprawa najpewniej potoczy się podobnie do Megaupload (teraz - Mega.co.nz), czyli strona ruszy z nową nazwą i odsłoną... tyle.
Po ostatnich zmianach na FIlmwebie nie ocenia juz się osób za "całokształt", ale za konkretny udział w danym filmie, z czego potem wyciągana jest średnia.
Przydadzą się głosy na Edytę za jej wokale w Pocahontas - nikt chyba nie może mieć tu wątpliwości http://www.filmweb.pl/person/Edyta+Gorniak-236272 przy Pocahontas kliknijcie na gwiazdkę i potem na ocenę.