JUBILEUSZOWA TRASA KONCERTOWA 2015
„Love 2 Love”
- Matiz99
- VIF czyli Very Important Fan
- Ulubiony album: Edyta Gorniak
- Ulubiona piosenka: ...Hold On Your Heart?
Re: JUBILEUSZOWA TRASA KONCERTOWA 2015
Na niemal każdym koncercie jest zakaz. Chodzi o prawa autorskie i tyle.
-
- Sit down
- Ulubiony album: My
- Ulubiona piosenka: Lustro
przecież wszyscy nagrywają na skalę masową a plików fanów korzysta samaMatiz99 pisze:Na niemal każdym koncercie jest zakaz. Chodzi o prawa autorskie i tyle.

-
- Edytomaniak: ja tu nocuję!
- Ulubiony album: Dotyk
- Ulubiona piosenka: Litania
Której kreacji się aż tak wstydziła?angie.whfan pisze:ze względu na kreację poprosiła żeby odszedł spod sceny.

- humerti
- Make it happen
- Ulubiony album: EDYTA GÓRNIAK
- Ulubiona piosenka: LINGER
Lepiej mieć kamerę czy z telefonu nagrywać?
-- Dodano: 21 paź 2015, o 23:17 --
Aha czy ktoś kupował bilety na kupbilecik.pl? Nie było problemu z miejscem?
-- Dodano: 21 paź 2015, o 23:17 --
Aha czy ktoś kupował bilety na kupbilecik.pl? Nie było problemu z miejscem?
-
- Sit down
raczej nie kreacji tylko tego co jest pod nią. Mój Boże jakie to jest niesmaczneray pisze:Której kreacji się aż tak wstydziła?angie.whfan pisze:ze względu na kreację poprosiła żeby odszedł spod sceny.

- Nuklodem
- Whatever it takes
- Ulubiony album: Perła
Chciałbym zauważyć jak ślicznie rozkwita "Oczyszczenie" na tej trasie każde wykonanie różni się czymś od poprzedniego, nie tylko wokalem ale całością tym jak Edyta siebie oddaje, przekazuje emocje na co rusz to nowe sposoby. Rozwija skrzydła wewnętrzne w tym utworze 

- jacko1990
- Hope for us
- Ulubiony album: Edyta Górniak
- Ulubiona piosenka: To nie Ja - Your High
-
- Edytomaniak: ja tu nocuję!
- Ulubiony album: Dotyk
Wszak zapowiedziała, że będzie wymieniać repertuar.jacko1990 pisze:Myślę, że teraz utwór Gangnam powinien zastąpić Kaczuchy.![]()
![]()
![]()

- Pawel
- Perła
Mam pytanie do osób które były na koncertach, czy pierwszy rząd stoi daleko od sceny? Metr, dwa?
czy na środku pomiędzy dwoma sektorami na płycie przy scenie zbiera się tłum który stoi przez cały koncert ?
czy na środku pomiędzy dwoma sektorami na płycie przy scenie zbiera się tłum który stoi przez cały koncert ?
-
- Lunatique
Powinna zaśpiewaç Cygańskie serce i Dziś prawdziwych.... z jakimś zespołem romskim.Byłby czad!
-
- Sit down
ja mam wrażenie że z koncertu na koncert jest coraz bardziej oddalony od sceny 2 metry to minimum chyba. Ostatnio w Bydgoszczy i w Gdańsku przymierzałam się do miejsc ok 10 rząd na płycie i dla mnie widoczność jest kiepska (jestem dość niska) i uciekłam na boczne trybuny przy scenie. Mały tłum się zbiera w przejściach ale najbardziej mnie denerwują fotoreporterzy którzy kręcą się jak mrówki i przeszkadzająPawel pisze:Mam pytanie do osób które były na koncertach, czy pierwszy rząd stoi daleko od sceny? Metr, dwa?

ja kupuję najtańsze bilety, w tym samym dniu na necie sprawdzam gdzie są wolne miejsca niesprzedane i tam siadam

- dorota
- Ulubiona piosenka: To,co najlepsze
w Gdansku miejsca były z 1-2 m od sceny, ochrona pilnowała, nikt się nie zbliżał, a jak jakaś kretynka podeszła do Edi gdy ta jęczała na scenie , to ją ochrona od razu zgarnęla ...Pawel pisze:Mam pytanie do osób które były na koncertach, czy pierwszy rząd stoi daleko od sceny? Metr, dwa?
tak wiec 1szy rząd faktycznie był 1szym rzędem

w przejsciach koczują fani Edyty i drą się niemiłosiernie przeszkadzając innym, ale cóż począć

- Flux
Tak może nie do końca na temat, ale kilku użytkowników powtarzało po sobie retoryczne pytanie "kto w Polsce jest w stanie zgromadzić taką publiczność jak Górniak", gdzie podmiotem domyślnym było oczywiście "nikt inny". Wczoraj byłem na koncercie Zbyszka Wodeckiego w hali Arena w Poznaniu. Tej samej, w której niedawno Górniak dawała koncert w ramach trasy jubileuszowej.

Ludzka masa naprawdę wlała się do hali, kolejne fale napływały przeszło pół godziny, jedno wielkie mrowisko. Płyta zapchana, trybuny według moich szacunków jakieś 50-60% zapełnienia. Kto powiedział, że Górniak jest jedyna i kto powiedział, że Polacy nie chodzą na koncerty?

Ludzka masa naprawdę wlała się do hali, kolejne fale napływały przeszło pół godziny, jedno wielkie mrowisko. Płyta zapchana, trybuny według moich szacunków jakieś 50-60% zapełnienia. Kto powiedział, że Górniak jest jedyna i kto powiedział, że Polacy nie chodzą na koncerty?
-
- Lunatique
pewnie ZUS i KRUS, związek zawodowy nauczycieli , OHP itd zainwestowali w kulturę dla pracownków...
- pijej1
- Lunatique