Edyta tyle się naopowiadała, że starannie dobiera duety, że jej spotkania z innymi artystami to takie mocne akcenty, które ludzie zapamiętują na lata a teraz wychodzi na to, że śpiewa z kim popadnie. Nie wiem czy bardziej zasłużeni artyści nie chcą z nią występować czy to ona wysyła zaproszenia pod niewłaściwy adres. Już Ewa Farna budziła moje wątpliwości, ale ma świetny głos i spory staż, ten wybór jeszcze jestem w stanie zrozumieć. Ale Ewelina "świat nie jest gotowy na moją muzykę" Lisowska? Była na koncercie jubileuszowym Steczkowskiej, ale na szczęście z Dziewczyną Szamana nie śpiewała

Jeśli już Edyta chciała jakąś świeżą krew, pokazać wsparcie dla młodszego pokolenia to faktycznie lepiej byłoby zaprosić kogoś z The Voice (jest tam trenerką, to byłoby nawet w dobrym tonie). Kiedyś wrzuciła filmik z Dorotą Osińską i rozpływała nad jej talentem. Doris ma na koncie trzy płyty, istniała już przed programem, współpracowała z różnymi dość znaczącymi nazwiskami, ma potężny głos. No, ale małolaty pewnie wolą niskie ceny niż wysokie dźwięki