Jest w niej cos wybitnie irytujacego. Taki tworek na potrzeby nastolatkow. Jakis tam glos ma ale na polskiej scenie jest setka lepszych wokalistek. Jej menadzer odwala naprawde kawal swietnej roboty, bo dziewczyna jest wciskana gdzie tylko sie da, a teraz jeszcze zagra ponoc glowna role w filmie. Stworzono otoczke malej wielkiej gwiazdy eksportowej wokol panienki, ktora jak sama przyznala slabo mowi po ang (kazdego slowka uczy sie na pamiec cwiczac nowy utwor), tanczyc nie potrafi, na zywo brzmi o wiele gorzej niz tasmy, ma okropny gust w kwestiach garderoby. Teraz nagrywajac utwory w stylu Rihanny bedzie porownywana co tez doda jej zaszczytow. Podczas wywiadow sprawia wrazenie naturalnej i (jeszcze) nie zmienionej fejmem osoby, ale mimo to uwazam ja za smutne odzwierciedlenie obecneych trendow w muzyce pop. Jesli pojedzie do Sztokholmu, nie wroze jej sukcesu, ale dobra strona tego byloby to, ze w rezultacie byloby jej wszedzie mniej po powrocie
A ona nie dostała przypadkiem wczoraj(?) złotej płyty? Artykuł w takim tonie przemknął mi gdy przeglądam jakiś portal ale nie mogę sobie przypomnieć który
niuto pisze:Tak, dostała za płytę z duetami z Mattem. Trochę to dziwne, bo o ile pamiętam to album krótko znajdował się na Olisie i to na niskich miejscach...
Oj ludzie ... album był skatalogowany w kategorii JAZZ , a tu wiadomo że jest niższy pułap 5000 egz.
Nie znałem tego "Just The Two Of Us" ani całego projektu w ogóle. A nawet spoko... Kilka dni temu zauważyłem płytę w Empiku. Dużo hejtu jest tutaj na Margaret przez to, że przepromowana i że Edi... Ale coś jednak dziewczyna sobą reprezentuje. I dużo lepiej jej w sukni w klipie z Mattem niż w przymałej sukience z preselekcji.
Cool me down ma cholernie wysoką liczbę odsłuchań na Spotify - ponad 2,1 mln. Singiel Margaret przegonił nawet Naucz mnie Sarsy. Wśród polskich wykonawców wyższy wynik ma tylko W dobrą stronę Dawida Podsiadły (ponad 2,4 mln).
Od dwóch tygodni na YouTube jest zapowiedź właściwego klipu (https://www.youtube.com/watch?v=5sWHkapc9kE), ale cały czas nie wiadomo, kiedy będzie premiera tego teledysku. Pewnie dopiero po Eurowizji.
miedzynarodówka Universalu wypuściła singla na Europę jakieś 2 weeki temu, inwestują, wciskają na playlisty spotify`aja w różnych krajach, trendy owędy i takie tam. Takie promocyjne działania na tylu rynkach owocują wynikiem. Nie nalezy już tego porównywać w skali krajowego podwórka z innymi polskimi liczbami.
W Szwecji Cool me down jest chyba na 75 jako nowosc na singles chart.
Przyznaję; utwór mimo podobieństw do Rihanny wpada w ucho i sam po jakiś czasie nuciłem go pod nosem Myślę jednak, że na Eurowizji przeszedłby bez echa, tym bardziej że Margaret na żywo jest tragiczna i fałszuje.
Powiem szczerze, że teledysk jest tragiczny. Aż niepodobne to do Margaret, a przecież zawsze miała dobre klipy. Te dziwne napisy jak z painta. W ogóle czemu dopiero teraz wypuszczają teledysk? W Polsce piosenka przeminęła, chyba, że planują promocję za granicą - ale w tym obrazem będzie ciężko.