Jarek, teraz 5 * już jest niemodne. Mało tego hotele 5 *w Polsce > patrz Hilton zszedł na 4 Mnóstwo wielkich firm w Polsce zakazało noclegów w 5 * , Hotele na to bardzo szybko zareagowały i obniżyły rang na 4 *
ray pisze:Mnie nie przeszkadza, że ma śpiewać "do kotleta". Tyle lat nie koncertowała, że dobrze, że chociaż w tej jednej, jedynej kwestii jest poprawa.
Będę się jednak czepiał plakatu. Mamy na nim fotkę Edyty pochodzącą z sesji zdjęciowej promującej piątą edycję TVOP. Plakaty reklamujące koncert w Olsztynie i galę w Częstochowie nie są idealne, ale mają tę zaletę, że przedstawiają Edytę z mikrofonem. Teraz, kiedy Edyta funkcjonuje w świadomości mas głównie jako celebrytka stale obecna na Pudelkach i kiedy od lat nie widać na horyzoncie nowej płyty, wszystkie plakaty reklamujące jej koncerty powinny przedstawiać ją z mikrofonem w ręku - żeby wywołać wrażenie, że Edyta nadal jest piosenkarką, a nie tylko panią z telewizji.
No i szkoda, że Edyta nie napisała na swoim profilu na przykład, że cieszy się na to muzyczne spotkanie, bo od wielu, wielu lat nie koncertowała w Podkarpackiem... Wstawiła tylko serduszko i wykrzyknik.
Ray, Ty powinieneś aplikować na jej rzecznika prasowego/ menadżera/ PR guya
Z tego co widzę cyklicznie odbywają się tam występy różnych wykonawców. Miejsce jest urokliwie położone, gdyby nie odległość chętnie zobaczyłabym Edytę i pochodziła po górach. Szkoda, że to nie majówka
Czekamy na wiele odpowiedzi na pytania odnośnie koncertu w Hotelu Arłamow. Zdjęcia hotelu i patio gdzie ma być koncert robią mega wrażenie. Jak tylko będziemy coś wiedzieli opublikujemy na fanpage Love2Love.
Tak to są szczegóły, że będzie to koncert z pełnym zespołem a nie kilka piosenek np. w wykonaniu akustycznym. Ludzie, którzy będą jechali na ten koncert kilka tysięcy kilometrów chcieli to wiedzieć czy będą 2 piosenki czy kilkanaście. Nie wiem czego Ci jeszcze brakuje w tych informacjach ? Masz jakieś konkretne szczegółowe pytania ? Słucham ? Aha no i będzie konkurs, gdzie wygraną będą bilety. Będzie może można kupić pakiet z noclegiem i koncertem ze zniżką, jeszcze Ci mało ?
Ja nie wiem...., dwoje się i troje, żeby załatwić bilety na Olsztyn, do hotelu żeby coś się działo, aby promować Edytę, żeby ktoś mógł wygrać za free..... ciągle coś źle....
I tak oto doszliśmy do momentu, gdy trzeba tłumaczyć, że "Koncert Edyty Górniak" to wydarzenie na którym pojawi się zespół muzyczny i będzie więcej niż pięć piosenek.
Alleluja!