Ania Karwan
Niezwykle utalentowana
-
- If I give myself (up) to you
- Ulubiony album: My
- Ulubiona piosenka: Nie zapomnij nas
Re: Ania Karwan
Ania wystąpiła na Sylwestra w TVN. Wyglądała ślicznie, śpiewała również mimo potknięcia nie z jej winy jak oglaszala po występie. Fajna dziewczyna, oglądając jej wywiady wydaje się mega rozsądna. W wieku 33 wydala dopiero debiutancki album. Minął prawie rok a płyta była parę tygodni na Olis ale szybko zniknęła a singiel Głupcy całkiem świetnie sobie radził na listach radiowych. Ciekawe kiedy będą jakieś wyróżnienia dla Ani za płytę lub singiel. Kolejne single przepadły niestety bez większego echa a szkoda bo cała płyta bardzo przyjemna i z ciekawym wokalem. Szkoda, że takie wokalistki przepadają w tym kraju bardzo szybko a lansuje się takie, które nic nie wnoszą. Inne zaczynają w wieku 14 lat jak Roksi Węgiel a inne w wieku 33 jak Ania.
-
- Sit down
- Ulubiony album: Dotyk
- Ulubiona piosenka: Nie proszę o więcej
Bardzo kibicowałem Ani w The Voice of Poland i i uważam jej wkonania purple rain i jestem kamieniem za naprawdę świetne. Pierwszy singiel, jak i właściwie cała płyta zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, ale teraz jednak nie jestem w stanie przesłuchać choćby jednego całego jej występu. Ta dziewczyna śpiewa wszystko w taki sam sposób i niestety jej maniera sprawia, że głos bardzo szybko się nudzi a i potem denerwuje
-
- Ulubiona piosenka: Glow On
-
- Ulubiony album: My
- Ulubiona piosenka: Nie zapomnij nas
Cieszę się ponieważ od wielu lat na to pracowała. Niestety przegra zapewne z konkurencją.
- Grzegorz
- Impossible
- Ulubiony album: Edyta Górniak
- Ulubiona piosenka: Nie proszę o wiecej
Znałem oczywiście utwór Głupcy i Słucham Cie w radiu co tydzień. Ale gdy posłuchałem na spokojnie utworu Czarny świt to szybko stwierdziłem że warto kupić płytę. I nie pomyliłem się. Debiut genialny, lubię takie śpiewanie, taki mocny wokal i teksty mądre i szczere. Bardzo polubiłem ten krążek, dla mnie rewelacja!! Polecam!
Już chwilę temu ukazał się klip do ostatniego utworu na płycie.
Dzięki Tobie
https://www.youtube.com/watch?v=3MU48gyDrQY
Wiadomo, że Ania śpiewała w chórkach u Edyty. Ktoś wie w jakich latach? Może da ktoś jakiś link?
Już chwilę temu ukazał się klip do ostatniego utworu na płycie.
Dzięki Tobie
https://www.youtube.com/watch?v=3MU48gyDrQY
Wiadomo, że Ania śpiewała w chórkach u Edyty. Ktoś wie w jakich latach? Może da ktoś jakiś link?

-
- Hope for us
Wiem tylko, że współpracowały przy utworze "Loving you" za czasów EKG.Grzegorz pisze: Wiadomo, że Ania śpiewała w chórkach u Edyty. Ktoś wie w jakich latach? Może da ktoś jakiś link?
Ania wystąpiła w Edyty chórkach na Różach Gali w 2006 roku.
https://youtu.be/fUO7wHJmW2o ok. 1 minuty można zobaczyć Anię.
- Grzegorz
- Impossible
- Ulubiony album: Edyta Górniak
- Ulubiona piosenka: Nie proszę o wiecej
-
- Ulubiona piosenka: Glow On