Jak głosują forumowicze?
PiS + nie ma wystarczającej ilości posłów, by odrzucić weto prezydenckie.cosmic84 pisze: ...Ta sciana to nie tylko rzad PiS, ktory moze odrzucic kazde weto prezydenckie...
Kolejna latawica?pijej1 pisze: JA biedronia spotkałem kilkukrotnie w "ciekawych" okolicznościach
Jesli chodzi o najbardziej liberalne ustawy, ktore chcialby forsowac Trzask, PiS bedzie mial wsparcie Konfederacji i PSL. Poza tym wiemy jak jest z frekwencja opozycji w Sejmie w najwazniejszych momentach. Ale mam nadzieje, ze masz racje.max28 pisze:PiS + nie ma wystarczającej ilości posłów
Zabrzmialo jakbys go widzial w jakims przybytku rozpusty. Nieladnie tak dwuznacznie sugerowac, ze jest ''skompromitowany'' nie podajac dowodow. Albo powinno sie pisac szczegoly czynu dokonanego, albo milczec.pijej1 pisze: JA biedronia spotkałem kilkukrotnie w "ciekawych" okolicznościach.
Ja spotkałem kiedyś Biedronia w pewnym przybytku rozpusty.lena7 pisze:Zabrzmialo jakbys go widzial w jakims przybytku rozpusty.
Andrzej Duda pisze:Naszym dzieciom wmawia się dziś ideologię, coś co jest sprzeczne z najgłębszą logiką dojrzewania człowieka. Pokazuje to sytuacja, gdy z jednej z polskich telewizji wyrzucono posła, który powiedział, że to jest ideologia. Próbuje się nam wmówić, że to ludzie, a to po prostu ideologia.
nie ma ideologii Lesbijek Gejów Biseksualistów i osób Transpłciowych.To co najlepsze pisze:a tu permanentny przedstawiciel ideologii lgbt głosi że będzie na niego głosował...i jako jeden z argumentów podaję dobrą prezencję.... no z całą ludzką sympatią, ale to masohizm. POzwalacie się upadlac i potem głosujcie.
obawiam sie, że mogłabyś protestować przy szczegółach i zgłaszać post jako chamski i obraźliwy. a zasugerowanie w tak "letniej" formie jakichś tam przygód nie jest przekroczeniem granicy.lena7 pisze:Zabrzmialo jakbys go widzial w jakims przybytku rozpusty. Nieladnie tak dwuznacznie sugerowac, ze jest ''skompromitowany'' nie podajac dowodow. Albo powinno sie pisac szczegoly czynu dokonanego, albo milczec.