mozna tam dowolnie komponowac odzienie dla slawnych osob, zrobic makijaz X-tinie, ponadto kilka innych ciekawostek, zreszta zobaczcie sami swietna zabawa
Rzeczywiście fajniutkie, i chyba zwłaszcza dla kobiet bo takie ubieranie to czysta przyjemność. Panowie pewnie woleliby rozbierać Szkoda, że Edytki nie ma tam
Britney oglosila na swojej stronie www.britneyspears.com , ze spodziewa się dziecka.
Gratulacje, niech będzie szczęśliwa ze swoim mężem i niech spelni się w roli matki. Cokolwiek by o niej i jej malzenstwie nie pisaly brukowce.
gratuluję Brit, choć pierwsze co mi przychodzi do głowy, to współczucie dla dziecka. jakoś trudno mi sobie to wyobrazić. ale w sumie nie jedna kobieta zmądrzała pod wpływem dziecka. mam nadzieję jednak, że to wydarzenie zmieni jej życie na lepsze
vanity pisze:gratuluję Brit, choć pierwsze co mi przychodzi do głowy, to współczucie dla dziecka. jakoś trudno mi sobie to wyobrazić. ale w sumie nie jedna kobieta zmądrzała pod wpływem dziecka. mam nadzieję jednak, że to wydarzenie zmieni jej życie na lepsze
Dziwny komentarz... Britney jest taka sama osoba jak kazda inna. To pewnie media ja wykreowaly na nie wiadomo kogo. Wiekszosc Polakow nie wyobrazalo sobie Edyty w roli matki a jakos sie sprawdzila (pomijajac slynne zdjecie A.).
na cóż masz rację. ja o Britney wiem tyle co gdzieś przeczytam czy usłyszę. ale wydaje mi się ona niedojrzałą i roztrzepaną dziewuchą. Edyta jest starsza więc i mądrzejsza życiowo. oczywiście życzę Brit najlepszego na tej nowej drodze życia. natomiast ja Edytę potrafiłam sobie wyobrazić jako matkę. Naprawdę!
zgadzam sie troche z vanity... dla mnie Britney to jeszcze takie dziecko... mała dziewczynka "not a girl.. not yet a woman"..... ten jej glosik dziecinny... no ale kto wie... moze okarze sie "zajefajną" mamuską :):D:D:D
Nie przepadam za muzyka Britney, ale wiem, ze nie moge jej osadzac, bo jej po prostu nie znam,. Wizerunek wykreowany przez media, nia sama czy jej wytwornie to jedno, a prawdziwa ona to drugie. Tak samo jak Polacy maja Edyte za: idiotke, rozhisteryzowana wariatke czy malowana lale, a przeciez wszyscy doskonale wiemy ze tak nie jest. Nie mozna mowic czy ktos sie nadaje czy nie nadaje na matke.
ale tu nikt nie mowi czy brit sie nadaje na matke czy nie... po prostu wszyscy znają i kojarza jako 16latke.... przynajmniej tak jest u mnie... dla mnie to jest zawsze ta sama dziewczyna co w teledysku :one more time" .... i chocby nie wiem co... zawsze bedzie.... nie wiem jaka matka bedzie... niekt tego nie wie... mam nadzieje i zycze jej tego ze bedzie super mamką... ale po prsotu trudno jest mi troche zminic sobie jej wizerunek z Pop star na mamuske......
magdamiecz pisze:ale tu nikt nie mowi czy brit sie nadaje na matke czy nie... po prostu wszyscy znają i kojarza jako 16latke.... przynajmniej tak jest u mnie... dla mnie to jest zawsze ta sama dziewczyna co w teledysku :one more time" .... i chocby nie wiem co... zawsze bedzie.... nie wiem jaka matka bedzie... niekt tego nie wie... mam nadzieje i zycze jej tego ze bedzie super mamką... ale po prsotu trudno jest mi troche zminic sobie jej wizerunek z Pop star na mamuske......
no tak to jest zmora gwiazd, ze ludzie zapamietuja jakis okreslony moment ich zycia i ciezko to pozniej wyprzec z pamieci. Niektorzy wlasnie Britney maja za nastolatke -dziewice . Edyta tez musi sie do dzisiaj tlumaczyc ze swoich wypowiedzi sprzed 10 lat
hmmmm...... masz racje.... kazdy zawód ma swoje wady :D:D nie no ale tak serio mowiąc... niesetyty tak juz jest... jak juz sie sobie ma w głowie taki mały obrazek, wizerunek danej osoby to potem trudno jest tak po prostu przezucic sie na inny... mysle ze jak Brit troche zmieni swoje zachowania to i jej stereotyp sie zmieni.... ale to ciezkie bedzie... bo nie wyobrazam sobie jej bez jej sexi dziecinnego głosu
[ Dodano: 2005-04-13, 13:31 ]
a to wlasnie ten jej sexi głos mam w glowie i dlatego dla mnie ona cały czas jest nastolatka.... a nie... męzatka ( ? ? ?)
[ Dodano: 2005-04-13, 13:43 ]
PS. nie ma to jak polemika na temat Britney Spears :P:P: :D:D:D
Ja juz od dłuższego czasu byłam wręcz pewna, że Britney jest w ciązy bo to jasno wynikało z jej zdjęć - moje baczne oczka wypatrzą wszytko
Nie wiem jaka będzie matką, bo tylko ONA zna siebie tak naprawdę. Mimo wszytko życzę jej powodzenia i żeby jej się z Kevinem układało