I Remember
Edyta zgłosiła utwór na Eurowizję
- fookmetoo
- The story so far
- Ulubiony album: Perła
- Ulubiona piosenka: KissMe,FeelMe,LoveMe
- Wojtuś
- Lunatique
- Ulubiony album: E.K.G
- Ulubiona piosenka: Dotyk, Teraz Tu
Re: I Remember
Jeśli tak to fajnie bo osobiście nie słuchałem ale sprawdzałem na stronie co było grane i tam mi pokazało że zagrali To nie tak jak myślisz i Nie proszę o więcej.
-
- Whatever it takes
- Ulubiony album: Live'99
- Ulubiona piosenka: Gone
To jest rzeczywiscie mega dziwne - zapraszaja z okazji promocji nowego singla, a nie puszczaja tego singla podczas wizyty goscia. Chyba faktycznie kazda piosenka, ktora slyszymy w rozglosniach musi miec zaplecze wytworni i oplacony czas antenowy. Jedynka to radio publiczne wiec Maria Szablowska mogla miec jakas wolnosc wyboru, ale Eska to juz prywaciarz i moze dlatego nie mogli puscic.
- Love2Love 1990-2016
- If I give myself (up) to you
- Ulubiony album: Perła
- Ulubiona piosenka: Nie proszę o więcej
"I remember" pojawiło się jako pierwsze, po pierwszym segmencie rozmowy. Następnie było właśnie "To nie tak jak myślisz" i na koniec rozmowy "Nie proszę o więcej".
-
- If I give myself (up) to you
potwierdzam. W jedynce zagrali bo słuchałem wywiadu. W Esce nie wiem bo nie miałem możliwości słuchać ale byłoby to co najmniej dziwne jak by nie zagrali. A może ktoś streścić rozmowę ? Było coś o planach muzycznych ?
- rav33
- Impossible
- Ulubiony album: EG
- Ulubiona piosenka: Under her spell
Nie rozkręcaj się za bardzo. Edzia przechodzi właśnie maraton promocyjny. Jeszcze jedno spotkanie i padnie. Trzeba będzie odpocząć w Tajlandii.
- Marek
- No przecież wcale tak dużo nie piszę...
- Ulubiony album: EG
- Ulubiona piosenka: Szyby
- Kontakt:
Słuchałem wywiadu w jedynce i był utwór I Remember. Później Nie proszę o więcej i To nie tak jak myślisz.
- Margaret
- The story so far
- Ulubiony album: Edyta Górniak
- Ulubiona piosenka: Szyby
Nie, nie. Nie w tym jest problem. Przeczytajcie proszę uważnie - Diva udzieliła wywiadu w Radiu ESKA2, nie w Radiu ESKA.
To dwie różne rozgłośnie. Radio Eska2 to byłe Radio Supernova, a to jest byłe Radio WaWa. Rozgłośnia ta gra tylko polskie utwory, stąd zrozumiałe jest, że Radio ESKA2 nie zagrała "I Remember". Proszę, prześledźcie sobie ich playlistę i poczytajcie opis stacji w internecie. Tu nawet duża wytwórnia z wielkim budżetem by nie pomogła.
Inną rzeczą jest to, że przy okazji przeczytałam, że to radio ma znikomą słuchalność, więc o 21:00 niewiele osób słuchało radia i jej wywiadu.
Tym bardziej, że wywiady w Jedynce i Esce2 udzieliła tego samego dnia. Miała tę samą stylówkę.
To dwie różne rozgłośnie. Radio Eska2 to byłe Radio Supernova, a to jest byłe Radio WaWa. Rozgłośnia ta gra tylko polskie utwory, stąd zrozumiałe jest, że Radio ESKA2 nie zagrała "I Remember". Proszę, prześledźcie sobie ich playlistę i poczytajcie opis stacji w internecie. Tu nawet duża wytwórnia z wielkim budżetem by nie pomogła.
Inną rzeczą jest to, że przy okazji przeczytałam, że to radio ma znikomą słuchalność, więc o 21:00 niewiele osób słuchało radia i jej wywiadu.
masz rację, u innych to jest minimum, natomiast z perspektywy Divy to coś niecodziennego, gdyż ona wychodzi z założenia, że "muzyka obroni się sama".
ha, dokładnie o tym samym pomyślałam. Udzieli jeszcze jednego wywiadu i będzie musiała odpocząć po wyczerpującej pracy.
Tym bardziej, że wywiady w Jedynce i Esce2 udzieliła tego samego dnia. Miała tę samą stylówkę.
- max28
- Perła
- Ulubiony album: 8
- Ulubiona piosenka: Miles & Miles Away
Może po prostu żadno inne radio mainstreamowe nie zaprosiło, a może po opublikowaniu teledysku będzie wiecej wizyt w radiu i tv...
-
- Whatever it takes
- Ulubiony album: Live'99
- Ulubiona piosenka: Gone
To jednak musi bolec, ta swiadomosc, ze majac tytul najwiekszej gwiazdy estrady, zaledwie dwie rozglosnie chca cie u siebie, a reszcie zwisa i powiewa, ze wydalas piosenke, bo nic dla nich nie znaczysz po 30 latach kariery. No ale przynajmniej od 2020 roku ciezko i swiadomie na to pracowala.
- pijej1
- Lunatique
-
- The story so far
- Ulubiony album: następny
- Ulubiona piosenka: Obudźcie mnie
...ale w zgodzie ze sobą. Dzieki czemu na pewno jest bardziej szczęśliwa niż większość osób.
Miała prawo
Miała prawo
- Kopaneek
- VIF czyli Very Important Fan
- Ulubiony album: Edyta Gorniak / EKG
- Ulubiona piosenka: To nie ja
Edyta robi to z własnej kieszeni. Idzie i promuje. Ja doceniam.
Ona już nic nie musi. A niektórzy mimo upływu lat nadal muszą ujadac i ją dewaluowac.
Ona już nic nie musi. A niektórzy mimo upływu lat nadal muszą ujadac i ją dewaluowac.
- Steffie
- Impossible
Chyba nikt nie ma wątpliwości, że za wszystko się dziś płaci. 30 lat kariery czy nie, radia nie grają za darmo. Wszystko jest opłacone, a za piosenkami stoją wytwórnie. Edyta, jak wiadomo, jest sama sobie sterem, żeglarzem i okrętem, dlatego piosenka będzie brzmieć jedynie u ludzi na YT lub mp3, jeśli ją sobie włączą. O graniu singla w radiach można zapomnieć, no, ale chociaż wywiady były.
https://www.instagram.com/p/C7hRDrsImCC/
https://www.instagram.com/p/C7jV9EJMxvl/
https://www.instagram.com/p/C7hRDrsImCC/
https://www.instagram.com/p/C7jV9EJMxvl/
- betka
- The story so far
- Ulubiony album: Edyta Górniak
- Ulubiona piosenka: OnTheRun/KolorowyWiatr
Piękna ta piosenka.
Nie jest to na pewno modny, zgodny z trendami utwór ale taka baśniowa opowieść... Po kilku wysłuchaniach nawet się wkręca i zostaje w głowie
Na ten moment bardzo lubię (ulubiony fragment - "Nadal jestem czystą kartką....")
Nie jest to na pewno modny, zgodny z trendami utwór ale taka baśniowa opowieść... Po kilku wysłuchaniach nawet się wkręca i zostaje w głowie
Na ten moment bardzo lubię (ulubiony fragment - "Nadal jestem czystą kartką....")