I Remember
Edyta zgłosiła utwór na Eurowizję
- Pawel
- Perła
Re: I Remember
Cieszy mnie mimo wszystko, że to nagrała, wydała. Nie pogniewam się na płytę w takim klimacie. Szczególnie, że autorka mówiła, że zrobiły kilka fajnych rzeczy czyli domyślam się, że więcej niż jedną piosenkę. Nie będę czepiał się i nie liczę na sukcesy komercyjne. Na Eurowizji Edyta nie wystąpi już nigdy. To już nie ten czas. Zmieniłem oczekiwania i cieszę się z drobnych rzeczy. Edyta i tak jest i będzie wielka. Piosenka klimatyczna, a wstawki polskie podobają mi się 

- Fan17
- If I give myself (up) to you
- Ulubiony album: wszystkie
- Ulubiona piosenka: Miles & miles away
Dokładnie takPawel pisze: ↑28 maja 2024, 22:45 Cieszy mnie mimo wszystko, że to nagrała, wydała. Nie pogniewam się na płytę w takim klimacie. Szczególnie, że autorka mówiła, że zrobiły kilka fajnych rzeczy czyli domyślam się, że więcej niż jedną piosenkę. Nie będę czepiał się i nie liczę na sukcesy komercyjne. Na Eurowizji Edyta nie wystąpi już nigdy. To już nie ten czas. Zmieniłem oczekiwania i cieszę się z drobnych rzeczy. Edyta i tak jest i będzie wielka. Piosenka klimatyczna, a wstawki polskie podobają mi się![]()

-
- Make it happen
- Ulubiony album: Edyta Gorniak
- Ulubiona piosenka: Błękit myśli
Na jakie niby konkursy?
Eurowizyjne? Ze niby w poprzednich latach i nie przyjmowali, a ona uparcie znow wysylala?
Brzmi to niedorzecznie.
'
no i mogę powiedzieć tylko tyle, że tę piosenkę już w tvp poznali kilka lat temu
(znam więcej smaczków o i remember...- ale juz pozostawie dla siebie) - znając te informację stwierdzam.... oj Edzia to kłamczuszka
Eurowizyjne? Ze niby w poprzednich latach i nie przyjmowali, a ona uparcie znow wysylala?
Brzmi to niedorzecznie.
'
no i mogę powiedzieć tylko tyle, że tę piosenkę już w tvp poznali kilka lat temu
(znam więcej smaczków o i remember...- ale juz pozostawie dla siebie) - znając te informację stwierdzam.... oj Edzia to kłamczuszka
- Love2Love 1990-2016
- Ulubiony album: Perła
- Ulubiona piosenka: Nie proszę o więcej
Nieprawda, bo piosenka powstała dopiero z Luizą Ganczarską, a więc jest to kwestia ostatnich miesięcy odkąd poznały się z Edytą.kirin pisze: ↑29 maja 2024, 11:06 Na jakie niby konkursy?
Brzmi to niedorzecznie.
'
(znam więcej smaczków o i remember...- ale juz pozostawie dla siebie) - znając te informację stwierdzam.... oj Edzia to kłamczuszka![]()
Jest wpisana jako autorka tekstu i muzyki. Nie wierzę, że Edyta kłamałby przypisując autorstwo innym osobom. Luiza też reklamuje piosenkę na swoim instagramie jako jej autorka. W jakim celu obie miałby kłamać?
- Margaret
- The story so far
- Ulubiony album: Edyta Górniak
- Ulubiona piosenka: Szyby
no przecież to są Twoje słowa. Nie pamiętasz co napisałeś 23 lutego 2024 o 15:57?
więc jeśli to brzmi niedorzecznie, to znaczy, że sam gadasz głupoty, a ja Ci po prostu uwierzyłam

chodzi mi o reprezentantkę Mołdawii: https://www.youtube.com/watch?v=evIoGkZXj2s
po jej występie polskie media okrzyknęły ją "kopią Edyty Górniak" ze względu na fryzurę, piosenkę, sukienkę
- Kopaneek
- VIF czyli Very Important Fan
- Ulubiony album: Edyta Gorniak / EKG
- Ulubiona piosenka: To nie ja
Gorycze nonamea z sieci.kirin pisze: ↑29 maja 2024, 11:06 Na jakie niby konkursy?
Brzmi to niedorzecznie.
'
(znam więcej smaczków o i remember...- ale juz pozostawie dla siebie) - znając te informację stwierdzam.... oj Edzia to kłamczuszka![]()

- Steffie
- Impossible
Jeśli wiecie coś więcej, to piszcie, ale konkrety, a nie jakieś baju baju na zasadzie plotek.
Wszystko i tak się wkrótce wyjaśni w książce Edyty.

Wszystko i tak się wkrótce wyjaśni w książce Edyty.

- Grzegorz
- Impossible
- Ulubiony album: Edyta Górniak
- Ulubiona piosenka: Nie proszę o wiecej
- Steffie
- Impossible
Z całym szacunkiem, ale koło Edyty to ona nawet nie stała. Nie wystarczy fryzura czy sukienka. Czegoś niestety brakowało w tym występie, jakiejś iskry bożej, choć głos to ona ma.

- Wojtuś
- Lunatique
- Ulubiony album: E.K.G
- Ulubiona piosenka: Dotyk, Teraz Tu
-
- The story so far
- Ulubiony album: EG Live'99
- Ulubiona piosenka: No more drama
Nareszcie dobry wywiad!
Pod koniec tyg będzie teledysk czy coś w tym stylu do I remember.
Pod koniec tyg będzie teledysk czy coś w tym stylu do I remember.
-
-
- The story so far
- Ulubiony album: następny
- Ulubiona piosenka: Obudźcie mnie
I brawa wielkie, że promuje, znow pozytywne zaskoczenie:)
Jeśli ktoś sluchał prośba o streszczenie, dzięki
Jeśli ktoś sluchał prośba o streszczenie, dzięki
- Wojtuś
- Lunatique
- Ulubiony album: E.K.G
- Ulubiona piosenka: Dotyk, Teraz Tu
Niby promuje ale piosenki nie zagrali na antenie zresztą w jedynce chyba też nie grali przy okazji wywiadu. Do tej pory chyba żadne radio nie zagrało I remember.
- Love2Love 1990-2016
- Ulubiony album: Perła
- Ulubiona piosenka: Nie proszę o więcej