Współpraca z BCM LIVE

Wiadomości na temat Edyty.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Steffie
Impossible
Impossible

Re: Współpraca z BCM LIVE

Post autor: Steffie »

Goshhh, jacy ci kolesie z Vogule są nudni w swojej paplaninie. :twisted: Widać, że pismo od prawnika Edyty ich dotknęło, bo długo o niej oburzeni gadali jak stare plotkary. :P Oni są tak przewidywalni, że aż szkoda gadać, a do tego te ich dziecinne głosiki. Ten z kręconymi włosami szoruje dno swoimi wypowiedziami. Efekt jest tragikomiczny, a to ich całe hejterstwo jest żałosne. Edyta ma rację, że ich pozwała, bo ma prawo pozwać każdego, kto szkodzi jej wizerunkowi. Co do prawnika, to przecież wysyłanie dokumentów i pism to jego praca, więc o co kaman? Jasne, że nie wysłał pisma do wszystkich redakcji, tylko do starych hejterów! Jeśli myślą, że sami są młodymi d..., to są w błędzie! Kasę zarabiają na reklamach wyświetlanych w przerwach od hejtowania, a potem zdziwieni? :edi:
kamil87
The story so far
The story so far

Post autor: kamil87 »

są bardziej zabawni i z większym dystansem do siebie niż Twoja idolka, a wypominanie komuś wieku, czy naśmiewanie się z czyjegoś głosu, świadczy tylko o Tobie.
Awatar użytkownika
Steffie
Impossible
Impossible

kamil87 pisze: 23 sty 2025, 20:24 są bardziej zabawni i z większym dystansem do siebie niż Twoja idolka, a wypominanie komuś wieku, czy naśmiewanie się z czyjegoś głosu, świadczy tylko o Tobie.
A jak świadczy o tobie to, że podobają ci się niesmaczne żarciki internetowych hejterów, którzy z wszystkich wokół kpią? :o Rozumiem, że wolisz takich idoli, ale nie wciskaj ich innym na siłę. Jakbyś nie wiedział, bo może znowu coś przeoczyłeś, to właśnie oni wyśmiewają się z czyjegoś wyglądu i wieku! I to nie tylko Edyty! Więc daruj sobie swoje mądrości, jeśli się nie orientujesz, a jeśli ci się podobają takie hejterskie żarciki z innych osób, które oni uprawiają, to świadczy to tylko o tobie!
kamil87
The story so far
The story so far

Post autor: kamil87 »

Steffie pisze: 23 sty 2025, 22:30 A jak świadczy o tobie to, że podobają ci się niesmaczne żarciki internetowych hejterów, którzy z wszystkich wokół kpią? :o Rozumiem, że wolisz takich idoli, ale nie wciskaj ich innym na siłę. Jakbyś nie wiedział, bo może znowu coś przeoczyłeś, to właśnie oni wyśmiewają się z czyjegoś wyglądu i wieku! I to nie tylko Edyty! Więc daruj sobie swoje mądrości, jeśli się nie orientujesz, a jeśli ci się podobają takie hejterskie żarciki z innych osób, które oni uprawiają, to świadczy to tylko o tobie!
Już mnie wcale nie dziwi, czemu jesteś zaślepioną fanką Edyty :) Nie chce mi się dłużej dyskutować z kimś, kto nie potrafi choć odrobinę nie być stronniczym, ale tylko dodam, że większość tych osób zasłużyło sobie swoim zachowaniem na ich zainteresowanie i śmieszki.
Edit: Welcome to ignored users ;)
Ostatnio zmieniony 24 sty 2025, 1:06 przez kamil87, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Steffie
Impossible
Impossible

kamil87 pisze: 24 sty 2025, 0:55Już mnie wcale nie dziwi, czemu jesteś zaślepioną fanką Edyty :) Nie chce mi się dłużej dyskutować z kimś, kto nie potrafi choć odrobinę nie być stronniczym, ale tylko dodam, że większość tych osób zasłużyło sobie swoim zachowaniem na ich zainteresowanie i śmieszki.
No coż, czemu mnie jakoś nie dziwi twój niski poziom. :roll:
Jeśli ci się nie chce dyskutować z "zaślepioną fanką", to dlaczego wdajesz się ciągle w dyskusje? :o
Pewnie znowu coś przeoczyłeś, nie doczytałeś lub nie dosłyszałeś i nawet się nie orientujesz, dlaczego to robisz. :clown:
A kim w ogóle jesteś, żeby oceniać, czy jacyś ludzie zasłużyli na hejty dziwadeł z internetu?
Pytanie retoryczne. :edi:
Awatar użytkownika
lena7
Whatever it takes
Whatever it takes
Ulubiony album: Live'99
Ulubiona piosenka: Your High

Post autor: lena7 »

Nazywanie gejow ''dziwadlami'' sugeruje ze osoba, ktora pisze te slowa jest prawdopodobnie homofobka.

Gdzies ostatnio czytalam komentarz znanego geja mowiacy, ze Justyna Steczkowska jest ''naczelna polska homofobka'', co nawet by mi pasowalo do jej aury, ktora zdecydowanie nie jest pozytywna. Teraz mysle, ze atak Edyty (nie po raz pierwszy) na tych dwoch gosci tez jest w jakims stopniu kierowany nietolerancja ich wygladu, sposobu bycia (oczywiscie w zestawieniu z tym co o niej mysla). I tak, zdaje sobie sprawe, ze Gorniak otacza sie gejami, ale to nie jest wyznacznik tego co mysli o homoseksualizmie (gejach spoza jej kregu, ktorzy caluja jej stopy i sa tania sila robocza) znajac jej inne poglady.

Nie pochwalam nazywania kogos ''stara wariatka'', ale komentowanie odlotow Gorniak jest chyba czyms co robi wiele osob w Polsce w swych domach, wiec czemu nie mialyby tego robic takze osoby publiczne w tv czy internecie. Sama sie o to prosi, jak malo kto w polskim szowbiz.
Awatar użytkownika
addar
Moderator
Moderator
Ulubiony album: live'99
Ulubiona piosenka: większość

Post autor: addar »

"Jusz" przestań !! Przecież to są dziwadła i nie chodzi o ich perwersję seksualne. Czy ty widziałaś to w jaki sposób oni się noszą jakich konstrukcji językowych używają? - no dziwadła. Cieszę się, że obecnie jest coraz silniejszy trend opozycyjny przeciwko " Woke culture"
Awatar użytkownika
lena7
Whatever it takes
Whatever it takes
Ulubiony album: Live'99
Ulubiona piosenka: Your High

Post autor: lena7 »

Widze, ze mamy tu na forum polskich mentalnych Trumpow i Muskow.
Piter
VIF czyli Very Important Fan
Ulubiony album: EG
Ulubiona piosenka: -

Post autor: Piter »

addar pisze: 24 sty 2025, 15:56 "Jusz" przestań !! Przecież to są dziwadła i nie chodzi o ich perwersję seksualne. Czy ty widziałaś to w jaki sposób oni się noszą jakich konstrukcji językowych używają? - no dziwadła. Cieszę się, że obecnie jest coraz silniejszy trend opozycyjny przeciwko " Woke culture"
Może i dziwadła. Ale jak pięknie i trafnie ją podsumowali.
Poza tym, Edyta to też dziwadło. Taki świat. ;)
Awatar użytkownika
audarya
The story so far
The story so far
Ulubiony album: Dotyk
Ulubiona piosenka: Perfect Heart

Post autor: audarya »

lena7 pisze: 22 sty 2025, 18:22
audarya pisze: 21 sty 2025, 22:56 prawnik, ktory „kazal” Edycie powysylac do mediow nakazy niemowienia publicznie o calej sytuacji z BCMLive, to jakis kolejny naciagacz, ktory chce na niej zarobic. Just saying…
https://youtu.be/v5fDDWBA0ww?feature=shared
(28:17). Przykra sprawa…
To raczej ona kazala swej kancelarii adwokackiej te pisma powysylac i to jest przykre, ze kobieta juz nie rozroznia co jest istotne w zyciu.
Swoja droga przeciez takie uslugi prawnicze duzo kosztuja, widac nie ma innych pomyslow na wydawanie kasy.
Sadami to sie straszy tych, na ktorych mozna cos ugrac lub zarobic, a nie jakies płotki.
''Ty, stara wariatko'' przelegnie teraz do niej na dlugo. Sama sie o to jednak prosila tą glupią akcją.
No wlasnie tego nie wiadomo kto kogo nakrecil. ;(
Awatar użytkownika
Steffie
Impossible
Impossible

lena7 pisze: 24 sty 2025, 14:13 Nazywanie gejow ''dziwadlami'' sugeruje ze osoba, ktora pisze te slowa jest prawdopodobnie homofobka.
O nie, nie zrobisz ze mnie homofobki, bo g wiesz na mój temat! Nie wiem, czy jesteś Trumpem tego forum, czy Muskiem, mnie to nie interesuje, tak samo jak nie interesują mnie preferencje łóżkowe dziwadeł z Nebule! Po prostu słucham tego, co wygadują na temat innych osób, no i niestety są dziwadłami, a ty możesz być i Trumpem, jeśli chcesz. :edi: Swoją drogą ciekawe, że jak osoba homoseksualna obrabia innym d, to jest ok, a jak o nich się coś powie, to od razu "ooo, ten to musi być homofob", a niby dlaczego? Już im do głowy nie przyjdzie, że tak samo podlegają ocenie innych. I sorry, nikt do łóżka im nie zagląda. W ogóle takie osoby uwielbiają szufladkować i oskarżać. Teraz nagle Jusia jest homofobką albo Edyta, a do tego dorabiane są jakieś kulawe teorie, że niby ich lubią, ale nie tolerują. WTF?! A Nebule sami się proszą, żeby powiedzieć o nich parę słów. Przede wszystkim chodzi o to, w jaki sposób się wypowiadają, co mówią i jak mówią. Czy jest to powiązane z ich preferencjami? Raczej z mądrością i kulturą lub ich brakiem. To ostatnie na bank. :roll:
Sebuch
Perła
Perła
Ulubiony album: EKG
Ulubiona piosenka: To nie tak jak myślisz

Post autor: Sebuch »

Przestańmy się przejmować opiniami jakichś zmanierowanych kolesi, którzy chcą zarabiać na krytyce innych, sami nie presenujqc żadnych talentów ani dokonań. Są obleśni.
Awatar użytkownika
Flux

Post autor: Flux »

Póki co najbardziej przejmuje się Edyta, poświęcając swoją energię i uwagę na próbę uciszenia takich głosów. Prawdą jest jednak, że sama się prosi o komentarze swoim zachowaniem. Tylko leje wodę na młyn.
Awatar użytkownika
max28
Perła
Perła
Ulubiony album: 8
Ulubiona piosenka: Miles & Miles Away

Post autor: max28 »

Steffie pisze: 24 sty 2025, 20:06
lena7 pisze: 24 sty 2025, 14:13 Nazywanie gejow ''dziwadlami'' sugeruje ze osoba, ktora pisze te slowa jest prawdopodobnie homofobka.
O nie, nie zrobisz ze mnie homofobki, bo g wiesz na mój temat! Nie wiem, czy jesteś Trumpem tego forum, czy Muskiem, mnie to nie interesuje, tak samo jak nie interesują mnie preferencje łóżkowe dziwadeł z Nebule! Po prostu słucham tego, co wygadują na temat innych osób, no i niestety są dziwadłami, a ty możesz być i Trumpem, jeśli chcesz. :edi: Swoją drogą ciekawe, że jak osoba homoseksualna obrabia innym d, to jest ok, a jak o nich się coś powie, to od razu "ooo, ten to musi być homofob", a niby dlaczego? Już im do głowy nie przyjdzie, że tak samo podlegają ocenie innych. I sorry, nikt do łóżka im nie zagląda. W ogóle takie osoby uwielbiają szufladkować i oskarżać. Teraz nagle Jusia jest homofobką albo Edyta, a do tego dorabiane są jakieś kulawe teorie, że niby ich lubią, ale nie tolerują. WTF?! A Nebule sami się proszą, żeby powiedzieć o nich parę słów. Przede wszystkim chodzi o to, w jaki sposób się wypowiadają, co mówią i jak mówią. Czy jest to powiązane z ich preferencjami? Raczej z mądrością i kulturą lub ich brakiem. To ostatnie na bank. :roll:
Dla mnie komentarze Vogule Poland o show-biznesie są momentami genialne. Ale oczywiście to kwestia gustu.
Awatar użytkownika
audarya
The story so far
The story so far
Ulubiony album: Dotyk
Ulubiona piosenka: Perfect Heart

Post autor: audarya »

Nie ma co - mleko sie juz rozlalo. Pozostaje ten balagan uprzatnac. Niestety tym razem tez zgadzam sie z Vogule. :beczy:

Obrazek
ODPOWIEDZ