A jak świadczy o tobie to, że podobają ci się niesmaczne żarciki internetowych hejterów, którzy z wszystkich wokół kpią?
Już mnie wcale nie dziwi, czemu jesteś zaślepioną fanką EdytySteffie pisze: ↑23 sty 2025, 22:30 A jak świadczy o tobie to, że podobają ci się niesmaczne żarciki internetowych hejterów, którzy z wszystkich wokół kpią?Rozumiem, że wolisz takich idoli, ale nie wciskaj ich innym na siłę. Jakbyś nie wiedział, bo może znowu coś przeoczyłeś, to właśnie oni wyśmiewają się z czyjegoś wyglądu i wieku! I to nie tylko Edyty! Więc daruj sobie swoje mądrości, jeśli się nie orientujesz, a jeśli ci się podobają takie hejterskie żarciki z innych osób, które oni uprawiają, to świadczy to tylko o tobie!
No coż, czemu mnie jakoś nie dziwi twój niski poziom.
Może i dziwadła. Ale jak pięknie i trafnie ją podsumowali.addar pisze: ↑24 sty 2025, 15:56 "Jusz" przestań !! Przecież to są dziwadła i nie chodzi o ich perwersję seksualne. Czy ty widziałaś to w jaki sposób oni się noszą jakich konstrukcji językowych używają? - no dziwadła. Cieszę się, że obecnie jest coraz silniejszy trend opozycyjny przeciwko " Woke culture"
No wlasnie tego nie wiadomo kto kogo nakrecil.lena7 pisze: ↑22 sty 2025, 18:22To raczej ona kazala swej kancelarii adwokackiej te pisma powysylac i to jest przykre, ze kobieta juz nie rozroznia co jest istotne w zyciu.audarya pisze: ↑21 sty 2025, 22:56 prawnik, ktory „kazal” Edycie powysylac do mediow nakazy niemowienia publicznie o calej sytuacji z BCMLive, to jakis kolejny naciagacz, ktory chce na niej zarobic. Just saying…
https://youtu.be/v5fDDWBA0ww?feature=shared
(28:17). Przykra sprawa…
Swoja droga przeciez takie uslugi prawnicze duzo kosztuja, widac nie ma innych pomyslow na wydawanie kasy.
Sadami to sie straszy tych, na ktorych mozna cos ugrac lub zarobic, a nie jakies płotki.
''Ty, stara wariatko'' przelegnie teraz do niej na dlugo. Sama sie o to jednak prosila tą glupią akcją.
O nie, nie zrobisz ze mnie homofobki, bo g wiesz na mój temat! Nie wiem, czy jesteś Trumpem tego forum, czy Muskiem, mnie to nie interesuje, tak samo jak nie interesują mnie preferencje łóżkowe dziwadeł z Nebule! Po prostu słucham tego, co wygadują na temat innych osób, no i niestety są dziwadłami, a ty możesz być i Trumpem, jeśli chcesz.
Dla mnie komentarze Vogule Poland o show-biznesie są momentami genialne. Ale oczywiście to kwestia gustu.Steffie pisze: ↑24 sty 2025, 20:06O nie, nie zrobisz ze mnie homofobki, bo g wiesz na mój temat! Nie wiem, czy jesteś Trumpem tego forum, czy Muskiem, mnie to nie interesuje, tak samo jak nie interesują mnie preferencje łóżkowe dziwadeł z Nebule! Po prostu słucham tego, co wygadują na temat innych osób, no i niestety są dziwadłami, a ty możesz być i Trumpem, jeśli chcesz.Swoją drogą ciekawe, że jak osoba homoseksualna obrabia innym d, to jest ok, a jak o nich się coś powie, to od razu "ooo, ten to musi być homofob", a niby dlaczego? Już im do głowy nie przyjdzie, że tak samo podlegają ocenie innych. I sorry, nikt do łóżka im nie zagląda. W ogóle takie osoby uwielbiają szufladkować i oskarżać. Teraz nagle Jusia jest homofobką albo Edyta, a do tego dorabiane są jakieś kulawe teorie, że niby ich lubią, ale nie tolerują. WTF?! A Nebule sami się proszą, żeby powiedzieć o nich parę słów. Przede wszystkim chodzi o to, w jaki sposób się wypowiadają, co mówią i jak mówią. Czy jest to powiązane z ich preferencjami? Raczej z mądrością i kulturą lub ich brakiem. To ostatnie na bank.
![]()