Czy jesteś audiologiem, foniatrą albo logopedą, żeby diagnozować Edytę online?
Nie, no to tylko gdybanie, rozsiewanie plotek ewentualnie pomówienia.
Edyta właśnie odmówiła wywiadu Żurnaliście.
To co zalinkowakłes ma np: kukulska. Bo jest to niezdrowy głos . U Edyty tego nie ma . Ma zdrowy głos. Po prostu ona wie że już nie brzmi tak dobrze jak kiedyś w normalnym głosie stąd te wycieczki do glowy.
pijej1 pisze: ↑29 lis 2024, 17:20
mi się nie podoba jej zapowietrzone śpiewanie. Mam wrażenie, że to jakaś niedomykalność fałdów głosowych. Proszę o wyjaśnienia tutaj specjalisty od emisji głosu. Mamy tutaj kogoś takiego?
Ja się tym zajmuję i zapewniam Cię, że z głosem Edyty jest wszystko w porządku Jeśli u Edyty zaczęła się menopauza to głos też będzie się zmieniał.
Nie wiem ale mnie ten album nie powalił nie lubię takiego śpiewu Edyty. Edyta jak coś robi to musi być tanio i niestety to wszędzie da się zauważyć te transakcje wiązane. Czekam na jakieś wydanie albumu nowego z nową muzyką od Edyty.
Troche o płycie i dużo o innych rzeczach ale najważniejsze że Edyta zapowiedziała, że w planach na przyszły rok jest płyta z nowym materiałem (oczywiście uwierzę jak zobaczę): https://www.youtube.com/watch?v=GyW5Lzt8w-o&t=69s
Ależ niektórzy przeżywają. To jest płyta świąteczna w określonym klimacie. Pewnie nie wszyscy są miłośnikami tego gatunku. Jest to na pewno miły ukłon w stronę fanów i z pewnością jeszcze podskoczy na liście. Nie tragizujcie. Spotkanie z fanami w Empiku potrzebne na już. Cieszmy się, że coś drgnęło w jej dyskografii. Chyba się skuszę na winyl oprócz cd.
Na instastories Edyty pojawił się materiał z krakowskiego Empiku. Edyta spontanicznie podpisała osobiście trzy płyty, jako prezent Mikołajkowy. Super pomysł i szczęściarz ten, komu uda się kupić