Nowy album

Wiadomości na temat Edyty.
wodawodnista
Niebo to my
Niebo to my
Ulubiony album: Edyta Górniak
Ulubiona piosenka: TRecorder/Mind Control

Nowy album

Post autor: wodawodnista »

Szanowni Państwo,

Od wielu lat jestem pytana o nowe wydawnictwo muzyczne - zarówno przez fanów jak i dziennikarzy.
W zeszłym roku całkowicie spontanicznie znalazłam w sobie siłę, aby oddać swoją duszę muzykom, którzy stworzyli przepiękny świąteczny album. Powróciłam w ten sposób do serc i domów każdego z Was. Jestem na etapie dojrzałości artystycznej, która zaczyna nabierać rozpędu. Kochani - idąc za ciosem, niezmiennie od początku roku jestem zaangażowana w pracę studio a moja najnowsza płyta jest bliska ukończenia. Chciałam zrobić wszystkim niespodziankę, ponieważ czasy w jakich przyszło dane nam żyć wymagają integracji, ciepła i przebudzenia - można to tylko zaznaczyć przekazać muzyką. Ostateczny mastering jest w przygotowaniach a pierwszy singiel ukaże się jeszcze w czerwcu ! Aura całej płyty jest bardziej melancholijna niż premierowa piosenka i będę się starała, aby została wydana jesienią.
Całuję Was,

Edi

oświadcznie xd
wodawodnista
Niebo to my
Niebo to my

Re: Nowy album

nikt się nie dał nabrać :beczy:
Awatar użytkownika
lena7
Linger
Linger
Ulubiony album: Live'99
Ulubiona piosenka: Your High

Post autor: lena7 »

Zbyt piekne by moglo byc prawdziwe.

Zwlaszcza w obecnym klimacie jaki zaistnial w Polsce na kolejne zapewne 10 lat.
wodawodnista
Niebo to my
Niebo to my

podobno premiera 16 czerwca singla "Aura" a płyta w październiku. chodzą słuchy, że tytuł to "Wy i wasze niewidzialne EKG z perłą na dnie"
Awatar użytkownika
Steffie
Nieśmiertelni
Nieśmiertelni

Post autor: Steffie »

Ile jeszcze będzie tych postów lub topików z bzdurami wprowadzającymi zamieszanie?
wodawodnista
Niebo to my
Niebo to my

Steffie pisze: 02 cze 2025, 15:56 Ile jeszcze będzie tych postów lub topików z bzdurami wprowadzającymi zamieszanie?
jeszcze z 18
mpjp
The story so far
The story so far
Ulubiony album: następny
Ulubiona piosenka: Obudźcie mnie

Post autor: mpjp »

AI zrobiło dobrą robotę:)
A odnosnie klimatu - EG nie głosuje, o czym mówiła nie raz. Skoro nie zna dobrze polityki, to dlaczego nie oddawała głosu chociażby patrząc ma sytuacje swoich bliskich współpracowników LGBT, jeśli nie umiała ocenić co dla Niej samej dobre?...
Awatar użytkownika
Steffie
Nieśmiertelni
Nieśmiertelni

Czemu nie oddawała głosu? Żeby nie spieprzyć sytuacji, bo nie znała dobrze wszystkich programów. :twisted:
Awatar użytkownika
Flux
VIF czyli Very Important Fan
VIF czyli Very Important Fan

Post autor: Flux »

Ależ Edyta umie ocenić, co dla niej samej dobre. I tego konsekwentnie się trzyma - własnych interesów. Niezależnie od politycznych wiatrów. Nie spodziewałbym się po diwie szczególnie rozwiniętego poczucia odpowiedzialności obywatelskiej.
wodawodnista
Niebo to my
Niebo to my

mpjp pisze: 02 cze 2025, 20:36 AI zrobiło dobrą robotę:)
A odnosnie klimatu - EG nie głosuje, o czym mówiła nie raz. Skoro nie zna dobrze polityki, to dlaczego nie oddawała głosu chociażby patrząc ma sytuacje swoich bliskich współpracowników LGBT, jeśli nie umiała ocenić co dla Niej samej dobre?...
sam to pisałem jakie al xd
wodawodnista
Niebo to my
Niebo to my

i ja też nie byłem głosować. także mogę się z Edyta utożsamić.

Polska to kraj marionetka. od samego początku. Tutaj nie ma niezależnych ludzi, którzy niezależnie mogliby wprowadzać zmiany. nasza polityka jest zależna od decyzji wszystkich państw w około. Każdy kolejny prezydent to atrapa i każdy taki będzie. Jeżeli wy serio myślicie że tu chodzi o to, że "nasze głosy mogą coś zmienić aby było jak powinno byc" to żyjecie w bańce mydlanej i wmawiaja wam to media. Polski nie da się zmienić. To jest kraj, który ma i surowce i talenty i mógłby że spokojem być bogatym niezaleznym krajem. Jednak jest we władaniu obcych czubków bo my o niczym nie decydujemy. Teoria pod tytułem "Polska to firma USA" wcale nie jest bezpodstawna i nie wzięła się znikad. jak nie firma Rosji to firma USA. my lubimy być pod pantoflem. Przejrzyjcie na oczy i #CIACH# z tego pseudo kraju. A nie gnoicie innych że nie chodzą na wybory. I nie pójdę. zresztą naród pokazał (rzekomo bo nie wierzę w poprawności liczenia głosów) jak bardzo chce zmian 5 lat temu kiedy odebrano im firmy, pracę, zabito ich i poniżano w imię medycyny.

poza tym większość ludzi już zapomniało jak źle się żyło za czasów PO. nie ma na kogo głosować.
mpjp
The story so far
The story so far

Przepraszam Was i siebie, że swoją wypowiedzią o wybory zainicjowałem mojego przedmówcę do napisania tak strasznych rzeczy o kraju i nie tylko ("zabito...")
Awatar użytkownika
lena7
Linger
Linger
Ulubiony album: Live'99
Ulubiona piosenka: Your High

Post autor: lena7 »

mpjp pisze: 03 cze 2025, 18:14 ("zabito...")
Obejrzyj wywiady z lekarzami na BBC gdzie juz nie zaprzeczaja, ze niektore ze szczepionek powodowaly zakrzepy i byly bezposrednia przyczyna smierci tysiecy ludzi na swiecie, wiec niejako tak, ''zabito'' ich szczepionkami, a nie wirus ich zabil. Te szczepionki juz zostaly wycofane ale oczywiscie media swiatowe przemilczaly to. Ciekawe czemu...
mpjp
The story so far
The story so far

Bo media nie czerpią info ze stron rosyjskich trolli. Nie dziwi mnie, że wygral Nawrocki. Zegnam forum
Awatar użytkownika
Steffie
Nieśmiertelni
Nieśmiertelni

Niestety niektóre osoby to antyszczepy plujące jadem na innych, ale to nie znaczy, że pozostali mają odchodzić z forum.

Miejmy nadzieję, że moderator zareaguje na groźby i obelgi, które @wodawodnista wypisuje do innych użytkowników forum:
Jesteś osobą chorą psychicznie. Odejdź od mojego stołu bo cię utopię w szklance wody.
To już nie jest zabawne i jest to jawne łamanie regulaminu forum.
ODPOWIEDZ