Nowy album
-
botaniczna
- Invisible

- Ulubiony album: My
- Ulubiona piosenka: Consequences
Re: Nowy album
wiem ze wielu z was czeka na album edzi i... nie wyjdzie on OFICJALNIE w najblizszym czasie ale... zostanie opublikowany NIEOFICJALNIE przeze mnie dzisiaj o polnocy
przesle wam linka do wetransfera i bedzie wasz, razem z nim udostepnie demo your high z 2014 jego instrumental oraz sesje nagraniowa
... dorzucam dwie niewydane piosenki z 2019 niestety bez nazw poniewaz sa zatytuowane ''EG demo78154, demo 4'' wykonane przez nieznanych mi autorow, podejrzewam ze sa to jakies wersje demonstracyjne ktore byly napisane dla edzi. Jakies instrumentale koncertowe chociaz co kogo to obchodzi. Robcie z tym co chcecie, ja osobiscie mam dosyc czekania. niektore z tych plikow leza u mnie od dawna ale nie chcialam miec problemow prawnych, teraz watpie, ze edyta w ogole bedzie miala czas na sciagnie ludzi po sadach gdy nie umie nawet wydac obiecanych tworów. buzka 
- fookmetoo
- The story so far

- Ulubiony album: Perła
- Ulubiona piosenka: KissMe,FeelMe,LoveMe
- Wojtuś
- Lunatique

- Ulubiony album: E.K.G
- Ulubiona piosenka: Dotyk, Teraz Tu
- fookmetoo
- The story so far

Mogłyby też wyciec te demówki z 1996 roku które były na płytach promocyjnych. Ile lat można na nich siedzieć, nikt z tego i tak żadnej korzyści nie ma.
-
2770132u
- If I give myself (up) to you

- Ulubiony album: Dotyk
- Ulubiona piosenka: Glow On
A co z płytą "Neony" z 2020 roku ? Podobno była już nagrana i gotowa do wydania i z niej pochodziły "Król", "My way", "Lime" i "Too late"
- Kamui Shiro
- Edytomen: to ja jeszcze coś napiszę!

- Ulubiona piosenka: Niebo to my
- Kontakt:
Hmm, może chodzi o prawa autorskie? Wiele większych gwiazd ma masę takiego materiału i nawet u tej, którą śledzę najpilniej (look at my profile picture xD), jeszcze wiele leży odłogiem, choć już dzięki czy to niedbałości, czy to desperacji, wiele wyciekło ostatnio.
- Margaret
- The story so far

- Ulubiony album: Edyta Górniak
- Ulubiona piosenka: Szyby
Neony? Pierwsze słyszę? A to nie była po prostu plotka fanów, że płyta ma taki tytuł?
Ostatni album, o którym oficjalnie słyszeliśmy, a który nie ujrzał światła dziennego to płyta nagrywana w Nashville, ale pandemia przeszkodziła w jej dokończeniu. Diva do Polski wróciła z demówkami. Na tej płycie miało być 10 piosenek i miała być to płyta w całości po angielsku. Diva mrugała do nas oczkiem, że to "ostatnia próba" międzynarodowej kariery. Ówczesna ekipa (m.in. Nositorba i jego kolega fryzjer) zachwycała się na livach i mówili, że na tym materiale nie ma słabych punktów. To z tej płyty pochodzi "Lime" i "Too Late".
"Król" to projekt Gromieego, Diva wystąpiła tu gościnnie. "My Way" promował jej program.
w 2023 roku podczas Sopotu usłyszeliśmy, że na lato Diva chce wydać wakacyjny singiel "ECHO", który miał być po polsku. Poza tym z niewydanych utworów mamy jeszcze remix "I Remember", który miał wyjść we wrześniu ubiegłego roku.
Nie liczę tu współprac z Allankiem, które zawierały remixy starych utworów jak i pojedyncze nowe piosenki oraz wspomniana przez pismaki nowa płyta wyprodukowana przez syna.
Możliwe, że coś przeoczyłam. Jeśli wiecie o innych smaczkach, dajcie znać
- fookmetoo
- The story so far

akurat te demówki mają fani z tego forum.Kamui Shiro pisze: ↑15 lip 2025, 0:01Hmm, może chodzi o prawa autorskie? Wiele większych gwiazd ma masę takiego materiału i nawet u tej, którą śledzę najpilniej (look at my profile picture xD), jeszcze wiele leży odłogiem, choć już dzięki czy to niedbałości, czy to desperacji, wiele wyciekło ostatnio.
-
lumumba
- Sit down

- Ulubiony album: Edyta Gorniak
- Ulubiona piosenka: ojojoj trudne pyt :)
W zeszłym roku napisałem post w sprawie udostępnienia tych domówek. Niestety bez odzewu 
- Wojtuś
- Lunatique

- Ulubiony album: E.K.G
- Ulubiona piosenka: Dotyk, Teraz Tu
- pijej1
- Lunatique

https://thumbs.img-sprzedajemy.pl/1000x ... 690333.jpg
chodzi wam o : Edyta Gorniak advancekistening CD?
- Kamui Shiro
- Edytomen: to ja jeszcze coś napiszę!

- Ulubiona piosenka: Niebo to my
- Kontakt:
Na pewno? Niby nic, Edyta ma teraz na pewno czas na prywatne uzdrowienie (i tego Jej życzę!), a nie na nowe nagrania... Ale my tak tu latami biadolimy, a jednak dostajemy od czasu do czasu a to Króle, a to Lime'y...
Margaret dobrze przypomina, tak było. Niejedna współpraca - nawet nie pamiętam nazwy każdego tandemu, ale było i z Donatanem - przepadła, bo EG po prostu się odwidziało z różnych (nie żeby nieistotnych) przyczyn...
Ja tak sobie spekuluję, że porażki w preselekcjach do Eurowizji w 2016 (nie mylę roku?) i w 2023 dobiły sprawę, na mnie też by to podziałało na miejscu takiej wyjadaczki deprymująco.
- audarya
- Whatever it takes

- Ulubiony album: Dotyk
- Ulubiona piosenka: Perfect Heart
Ja po cichu licze na the best off, ale takie z … niewydanymi na plytach LP utworami. To byloby cos! 
- fookmetoo
- The story so far

Miło by było mieć single itp w WAV lub FLAC biorąc pod uwagę, że są niedostępne ani w streamingu, iTunes itp.pijej1 pisze: ↑15 lip 2025, 22:13 https://thumbs.img-sprzedajemy.pl/1000x ... 690333.jpg
Co do tych demówek, to były na jakiejś składance wieloartystycznej z 1996 roku. Nawet dwóch. Ktoś tu kiedyś pisał, że jako grupa fanów je kupili za 700 zł czy cuś.
1. https://www.discogs.com/release/1167327 ... Algarve-96
2. drugiej chyba nie ma na discogs, ale było tam demo One & One i Miles and miles away
no i jeszcze ta enigma: https://archiwum.allegro.pl/oferta/edyt ... 89671.html
Singiel "Jestem kobietą", który zawiera 2 remiksy.
- max28
- Perła

- Ulubiony album: 8
- Ulubiona piosenka: Miles & Miles Away
Na życzenie, żeby forum nie umarło....
to
na Instagramie zaczęła obserwować Andy Dusta i od 28 czerwca regularnie lajkuje jego posty. Andy ostatnio dołączył do wytwórni Warner Music, gdzie również jest Edyta. Mooooże szykuje się jakiś nowy singiel?
Ja tam Pana nie znam, ale jego piosenki mają dziesiątki milionów odsłon, średnio w moim typie, bo wokale to autotune, ale tak o nim piszą:
https://media.warnermusic.pl/356449-andy-dust
to
Ja tam Pana nie znam, ale jego piosenki mają dziesiątki milionów odsłon, średnio w moim typie, bo wokale to autotune, ale tak o nim piszą:
https://media.warnermusic.pl/356449-andy-dust