Nie wiem, gdzie to wsadzić. Nie chcę otwierać nowego tematu, który zakończy się po 3,4 odpowiedziach. Jeżeli umieściłem tą wiadomość w niewłaściwym miejscu przepraszam z góry
Zapraszam wszystkich na nową stronkę o Edycie --> www.EdytaMusic.Blogspot.com --> znajdziecie tam aktualne informacjie, często potwierdzone przez sprawdzone źródło. Gęste aktualizacje i mam nadzieje obiektywny punkt widzenia wielu problematyk. Napiszcie proszę co sądzicie, strona dopiero się rozwija... Ale mam nadzieje, że informacje tam zawarte nie będą sprzeczne z innymi źródłami.
Pozdrawiam
EdytaMusic
Ostatnio zmieniony 09 lut 2011, 22:36 przez edytamusic, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wiarygodne źródło" chodzi mi o takie newsy, które publikuje po dostaniu odpowiedzi od producentów (jak było w przypadku Jazzboya), czy menagera (wtedy jeszcze M.Sablewska). Oczywiście umieściłem kilka informacji z naszego forum - za zgodą administratorów czy autorów. Muszę ciebie rozczarować, jeśli znajdzie się tam jakiś post poświęcony plotce czy niepewnej informacji - dodaję do tego odpowiedni komentarz i podaję źródło informacji. Pozdrawiam
http://www.edytamusic.com/
To jest ciekawa strona.
Nie wiedziałam gdzie ten link mogłam zamieścic....
A nie wiecie co z tą formą która jest odpowiedzialna za koncerty Edyty? Jest na niej coś nowego?
Może coś przeoczyłam...
Post przeniosłem z tematu Menedżer Edyty Górniak,
Blur.
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2011, 18:04 przez Kamille.g, łącznie zmieniany 1 raz.