Baza informacji o EG, na razie kiepściutko, ale może komuś się zechce to uzupełnic. Waga wzrost, skala głosu, edukacja i wiele więcej. Dużo serwisów bierze z tej strony notki o gwiazdach.
-- Dodano: 1 sie 2011, o 22:54 --
A tu strona tworzona przez panów, którzy skupiają się na pięknie pań
http://www.mtv.pl/music/artists/edyta-g ... me-589688/
Na stronie MTV Polska teledysk "Nie proszę o więcej" podpisany jest jako "Once in a lifetime", a tytułem "One and one" podpisano teledysk do właśnie "Once in a lifetime". Śmiać się czy płakać? ...
Zgłosić, nie wypada takiemu podmiotowi strzelać takich byków, ale tam też są w końcu tylko ludzie, którym zdarza się pomylić czy czegoś nie dopilnować.
jest niezła, czysty, silny głos...widać że do twarzy jej z divowym repertuarem, inne piosenki ładnie ale juz nie mają tego flow... krysie, marysie i celke "zrobiła" bardzo dobrze
Jaki rok 2002?? Przecież to tylko wokal z EKG podpięty pod podkład karaoke Tym bardziej że w 2002 nie było jeszcze polskiego tekstu W dodatku z jakimiś wygłuszającymi efektami. Strzałka, coś Ty narobił z tą piękną piosenką
Ludki ja napisałem, że to jest na ala rok 2002 a nie z 2002, przecież każdy ma uszy i słyszy ze to wokal Edyty z Listu podłożony do podkładu I surrender. Wkleiłem tutaj ponieważ nikt chyba nie wrzucał jeszcze tego...